top of page

Cadet Masculí vs Club Handbol Bordils "Verd"

🔴⚫️Cadet Masculí 31 - 36 Club Handbol Bordils "Verd"


👉🏽Partit complicat per les nostres sensacions, no per les nostres capacitats. El nostre equip ha sortit amb força motivació davant de la derrota de la setmana passada i hem pogut agafar la capdavantera en el resultat durant pràcticament tota la primera part, però no amb una diferència de gols per sentir-nos còmodes. Resultat al final de la primera part 16-13.


👉🏽Segona part radicalment diferent, les bones sensacions de la primera s'han anat enfonsant amb una dinàmica d'exclusions i baixada de la intensitat de la defensa a causa d'aquestes situacions en inferioritat.


👉🏽 Cap a la meitat d'aquest període hem patit una exclusió de 6 minuts a un jugador que combinada amb una altra a la jugada següents ens ha fet jugar una bona estona amb quatre jugadors de camp. Malgrat això l'equip ha apretat les dents i ha aconseguit fins i tot empatar el partit. El final ha pintat creu, fruit de precipitacions en atac i cansament. Resultat final 31-36


👉🏽Partit per reflexionar, fer anàlisi de la necessitat del control dels nervis individuals que perjudiquen el col·lectiu, treballar pel pròxim partit i tornar al camí de les victòries.

Ànims nois!!!


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page