top of page

Cadet Masculí vs BM Granollers Sporting

🔴⚫️Cadet Masculí 29 - 36 BM Granollers Sporting


👉🏽Segona jornada amb una visita d'equip exigent, aquesta vegada contra el segon classificat. La sensació va ser molt semblant a la que vam tenir la setmana passada, podem competir al mateix nivell a qualsevol equip. La creu d'aquesta afirmació és que aquests equips tenen un "fons d'armari" que no deixa opció quan pots tenir un moment de baixada de nivell propi.


👉🏽Una primera part amb un grau de concentració molt elevat on de sortida hem intentat liderar el marcador, però sempre amb marges molt curts. Una defensa molt intensa combinada amb una porteria molt endollada i grans circulacions en atac, ens ha fet gaudir d'una primera part amb una gran qualitat de joc per part dels dos equips, on s'ha arribat a la meitat del partit amb un resultat de 14-15.


👉🏽Segona meitat, diferent. L'equip contrari ha començat a fer rotacions per mantenir o, fins i tot, elevar el nivell d'intensitat o els nostres no han pogut mantenir el ritme. Petits detalls on el rival feia circulacions o no s'arribava a tapar el jugador, la defensa una miqueta més tova i ens provocava una sanció de 2 minuts i la falta de claredat de cara a porteria, també provocada per una bona actuació del porter rival, ha fet que l'equip visitant anés agafant una renda de gols que ha trencat el partit, fins a arribar al final amb el resultat de 29-36


👉🏽És difícil treure el positiu de les derrotes, però aquests dos partits ens han fet valorar el treball fet durant tota la temporada i pensar que només ens ha mancat continuïtat en el nivell per fer front a partits davant grans plantilles. Felicitar als nanos per la seva lluita, una vegada més!


👉🏽Enhorabona, nois!!!


💪🏽123 Sant LLorençComments


bottom of page