top of page

C. E. Tortosa vs Cadet Masculí

🔴⚫️C. E. Tortosa 39-40 Cadet Masculí


👉🏽Últim desplaçament del nostre equip aquesta temporada. Partit molt disputat per tots dos equips, amb una lluita molt sana durant tot el partit i una grada amb molt soroll i pressió que ha fet que els nostres haguessin de mantenir la concentració al cent per cent els seixanta minuts. Les rendes no ha estat molt altes, però sí que sempre han estat a favor nostre.


👉🏽Una defensa sòlida ha hagut d'esforçar-se de valent davant dels atacs amb molta rapidesa i verticalitat del rival. En atac l'equip ha funcionat prou bé, sempre mantenint la calma i intentant buscar les millors opcions. Resultat al final de la primera part 18-21.


👉🏽Segona meitat on la batalla ha continuat, la necessitat de donar descans a la nostra primera unitat al començament, degut a les exigències del partit, ha fet que l'equip rival donés un plus, que deixava clar que no seria gens fàcil fins al final.


👉🏽El nostre equip ha pogut mantenir sempre la capdavantera i demostrant una bona concentració necessària perquè l'equip rival no es posés per davant del marcador.


👉🏽Constància, bona porteria i un bon balanç defensiu ens ha fet arribar a la part final amb opcions de guanyar. Últims minuts d'infart amb un públic molt motivat (sort també que els nostres hi eren allà) afegit a alguna indecisió per part nostre ens han fet suar fins a l'últim segon per emportar-nos la victòria per només un gol. Resultat final de 39-40


👉🏽Partit dels que fan aprendre als nostres. Només queda felicitar als nanos i a l’entrenadora pel seu i treball. Gran partit, nois!!!


💪🏽123 Sant LLorenç
Comentários


bottom of page