top of page

Benjamí Negre 7-9 Escola Barrachina

🔴⚫️Benjamí Negre 7-9 Escola Barrachina


👉🏽Comencem molt bé el partit sortint endollats i amb una molt bona defensa i un atac molt ràpid i amb molt bones combinacions ens permetien llançaments còmodes i marcar amb més facilitat.


👉🏽Segona part amb moltes pèrdues de pilota per part dels nostres jugadors que fan que ells tinguin més oportunitats per a atacar i ampliïn el seu avantatge en el marcador. Encara així han continuat lluitant per a emportar-se la part però no s'ha pogut.


👉🏽Tercera part molt igualada per part dels dos equips amb molt bons atacs i molt bones defenses han fet que sigui una part molt bonica de veure que ha acabat en un empat just pels dos equips.


👉🏽Última part més del mateix que en la tercera que s'ha decidit per mínims detalls que està vegada no han anat al nostre favor i se l'ha emportat l'altre equip en els últims moments.


👉🏽En conclusió una gran segona fase del Consell Comarcal, on no comencevem de la millor manera, però mentre passaven els partits hem anat trobant el nostre millor joc. Han gaudit tots els nens cada partit i han après que és el més important.


💪🏽123 Sant LLorenç
コメント


bottom of page