top of page

Argentona 36 - 20 Infantil Masculí

🔴⚫️Argentona 36 - 20 Infantil Masculí


👉🏽Cal felicitar als nostres nois, que han lluitat de valent tot el partit, conscients de la inferioritat numèrica desde l’inici i patint el cansament davant de la manca de canvis (18 jugadors vs 9). Aquesta actitud és clau a la vida, perquè només el que persisteix va lluny i això és més important que el talent i la inspiració. Hem perdut? Numèricament si, moralment no.


👉🏽La pista on s’ha desenvolupat el partit no està en massa bones condicions.


👉🏽Resum: L’Argentona ha liderat en tot moment el partit, tot i que en un determinat moment ens hem situat a només quatre punts. Està clar que amb un parell més de canvis i entrant més a porta amb contundència el contrari hagués tingut dificultat en guanyar el partit. Hem defensat raonablement bé però no hem atacat prou bé, no ens ha funcionat el joc creuat


👉🏽Primera part: 17L - 11V Hem mantingut bé el ritme del partit, amb molt errors de pases.


👉🏽Segona part: 19L - 9V A l’inici de la segona part hem sorprès al contrari, però ràpidament ens hem deixat. Hem estat brillants en els contraatacs però hem regalat 4 boles per errors de manca de concentració.


👉🏽Per àmbits:


-Defensa: Bé, tot i que en els extrems cal mirar la nostra posició atentament. S’ens cola la gent per no mirar a banda i banda. Cal aprendre a desastabilitzar jugadors que entren embalats i no ens pot fer por fer faltes desde els extrems.

-Atac: Agrair als extrems van assumint responsabilitat amb el tir tot i que ens costa moure'ns a buscar millor posició de tir. Cal asejar jugades per entrar forts, a aquesta alçada de campionat estem desaprofitant l'avantatge en alçada i força dels de segon any.

-Porteria: Bé. Hem de sortir a cobrir més i no tenir por als tirs forts.

-Actitud banqueta: Bé, atents a les instruccions d’en Pere.


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page