top of page

Aleví mini vs. Handbol Molins taronja

🔴⚫️Aleví mini vs. Handbol Molins taronja


👉🏼Bona setmana a totes les families!!!

Aquest cap de setmana hem jugat contra els nostres veïns de Molins de Rei.


👉🏼Dissabte vàrem llevar-nos d’hora..... i va valer la pena. Compte!!! No vàrem guanyar el partit però es va aconseguir la primera victòria en un dels quarts, per primera vegada a l temporada!!! Venint dels fons, va ser genial.


👉🏼Parlant del partit, vàrem incorporar un nou jugador (Àlex, benvingut!!) i l’entrenador no va poder estar amb l’equip (eppp, una estona del tercer quart sí!!) , fet pel qual vàrem comptar amb l’Emma, entrenadora de l'aleví femení, amb nosaltres.


👉🏼L’Àlex s’ha integrat molt bé a l’equip i l’Emma els va dirigir molt bé.


👉🏼En relació al partit, aquí seguim la tònica de sempre: ens costa arrencar i acabem molt cansats, tot i que ara som un jugador més.


👉🏼El primer, tercer i darrer quart ens va tornar a passar que l’equip contrari va agafar diferencia de gols força rapid i ens vàrem desconnectar de les

marques. Tampoc ens va anar molt millor de cara a porteria.


👉🏼No obstant, el segon quart va ser impecable. Vàrem agafar 4 gols d’avantatge (5-1) amb molta efectivitat, pilotes presses al contrari, bones aturades del porter.... tot rodó!!! Aquest es el camí!!!


👉🏼També ens quedem amb coses dels altres quarts: combinacions de passada i continuació, participacions del porter per treure la pilota, alguns automatismes que es practiquen als entrenaments i ja surten.... ens agrada!!!


👉🏼Bones sensacions cara a les properes setmanes! A continuar progressant als entrenaments ! Bona setmana a tothom!


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page