top of page

Aleví mini vs Fundació Handbol Sant Vicenç


🔴⚫️Aleví mini vs Fundació Handbol Sant Vicenç


👉🏽Cap de setmana on hem jugat la 10a jornada de competició enfront de la Fundació Handbol Sant Vicenç, líders de la competició amb tots els partits guanyats. Vàrem sortir de casa a 1 grau, molt fred, mala senyal.


👉🏽Tot i que tenim un nou fixatge, aquest cap de setmana ens va fallar un dels nostres cracks.... i ens va tocar jugar amb 5 jugadors altre cop.

Amb tots aquests senyals “tant positius”, neurones gelades, fora casa, jugadors justos, enfront del líder .... el dissabte va tocar perdre. :-(


👉🏽El Sant Vicenç va ser una piconadora. Ens van guanyar totes les parts; algunes ens varen arrasar. Goliath no ens va deixar cap forat al nostre David. Per cert, aquesta gent del Sant Vicenç aleví te un jugador que podria passat per infantil sense cap problema. Va jugar un parell de quarts i no va tenir rival; el seguirem mes endavant per veure si es confirma la projecció.


👉🏽De partit, poc a dir. Tampoc ens varen sortir les coses bones que hem fet en d’altres partits (mèrits del contrari també). Això si, la lluita fins el final innegable. Però amb això no ens va arribar.


👉🏽Esborrar i tornar a començar; per aquest partit no ens hem de tornar bojos. Anem en una bona línia. S’ha de continuar amb els bons entrenaments. Per cert, als que seguiu aquestes cròniques, us haig de dir que aquesta setmana l’aleví mini va entrenar un dia amb l’aleví expert. Va ser espectacular!!! I, per cert, l’aleví expert amb l’infantil. Entrenaments espectaculars. Bona pedra de toc pel proper any. Tant de bo es repeteixin perquè qui escriu s’ho està passant “pipa”. Bona setmana!


💪🏽123 Sant LLorenç

コメント


bottom of page