top of page

Alev铆 mini vs Fundaci贸 Handbol Sant Vicen莽


馃敶鈿笍Alev铆 mini vs Fundaci贸 Handbol Sant Vicen莽


馃憠馃徑Cap de setmana on hem jugat la 10a jornada de competici贸 enfront de la Fundaci贸 Handbol Sant Vicen莽, l铆ders de la competici贸 amb tots els partits guanyats. V脿rem sortir de casa a 1 grau, molt fred, mala senyal.


馃憠馃徑Tot i que tenim un nou fixatge, aquest cap de setmana ens va fallar un dels nostres cracks.... i ens va tocar jugar amb 5 jugadors altre cop.

Amb tots aquests senyals 鈥渢ant positius鈥, neurones gelades, fora casa, jugadors justos, enfront del l铆der .... el dissabte va tocar perdre. :-(


馃憠馃徑El Sant Vicen莽 va ser una piconadora. Ens van guanyar totes les parts; algunes ens varen arrasar. Goliath no ens va deixar cap forat al nostre David. Per cert, aquesta gent del Sant Vicen莽 alev铆 te un jugador que podria passat per infantil sense cap problema. Va jugar un parell de quarts i no va tenir rival; el seguirem mes endavant per veure si es confirma la projecci贸.


馃憠馃徑De partit, poc a dir. Tampoc ens varen sortir les coses bones que hem fet en d鈥檃ltres partits (m猫rits del contrari tamb茅). Aix貌 si, la lluita fins el final innegable. Per貌 amb aix貌 no ens va arribar.


馃憠馃徑Esborrar i tornar a comen莽ar; per aquest partit no ens hem de tornar bojos. Anem en una bona l铆nia. S鈥檋a de continuar amb els bons entrenaments. Per cert, als que seguiu aquestes cr貌niques, us haig de dir que aquesta setmana l鈥檃lev铆 mini va entrenar un dia amb l鈥檃lev铆 expert. Va ser espectacular!!! I, per cert, l鈥檃lev铆 expert amb l鈥檌nfantil. Entrenaments espectaculars. Bona pedra de toc pel proper any. Tant de bo es repeteixin perqu猫 qui escriu s鈥檋o est脿 passant 鈥減ipa鈥. Bona setmana!


馃挭馃徑123 Sant LLoren莽

bottom of page