top of page

Aleví expert vs. Molins de Rei

🔴⚫️ Aleví expert 6- Molins de Rei 10


👉🏽El partit contra el líder del nostre grup s'ha resolt amb derrota, malgrat el recolzament d'un bon grapat de sorollosos seguidors que quasi omplien la grada del Xepkin.


👉🏽Inici igualat del primer quart en el que els dubtes i errades en l'atac han estat compensades per bones intervencions del nostre porter.


👉🏽El Molins, que és molt bon equip, ha mantingut lleugers avantatges però, en un bon minut final, les hem neutralitzat fins arribar a l'empat.


👉🏽En el segon quart, un joc d'atac que no ha millorat, poc fluid i força erràtic, i les dificultats per contenir al Molins en defensa no ens han donat gaires d'opcions.


👉🏽Però, al tornar del descans hem sortit força bé, atacant, ara sí, amb fluidesa i defensant correctament. I amb el suport del públic hem arribat al minut final amb un avantatge que crèiem còmode de dos gols.


👉🏽Però, una mala gestió dels atacs finals i un xic de mala sort han permés empatar al Molins, decidint el partit al seu favor.


👉🏽L'últim quart els jugadors han tirat d'orgull per mantenir-se dintre del partit però ja en el tram final, amb els primers avantatges en contra, s'han desinflat.


👉🏽En definitiva, un partit que malgrat la tensió viscuda, a estones excesiva, ens ha de servir per crèixer i aprendre. I els que acompanyem als nois valorar que cada setmana que passa són un equip més consistent, que juga i competeix millor.


💪🏽123 Sant LLorenç


Comments


bottom of page