Tecnificació CHSL-SINGULAR MATCH


Avui primer dia de la Tecnificació força intens. Després de les presentacions de rigor a començat el treball amb exercicis per prevenir lesions i enfortir musculatura, tècnica individual i finalment un partidet. Avui hem comptat amb el treball tècnic de l'Álvaro Ferrer, central del Fraikin Granollers, que recentment ha abandonat la pràctica de l'handbol, del Ricard Asensio, entrenador del juvenil del FCBHandbol i de Jordi Ruf, entrenador de la casa. Demà molt més. 1,2,3...Sant Llorenç

#tecnificació #singularmatch #actualitat #premsa

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat