top of page

Derrota per la mínima


CHSLL 27 – 28 HANDBOL GARBÍ "A" DE PALAFRUGELL

Després de que els tres últims partits es contessin per victòries, en els que semblava que l’equip ja havia aconseguit assentar-se a la categoria, l’enfrontament d’aquesta setmana l’esperàvem per conèixer quina ha sigut l’evolució real de l’equip al enfrontar-se a un equip de la zona alta de la classificació i amb clares aspiracions d’ascens. El resultat d’aquest test només podia haver sigut millor si hagéssim aconseguit algun dels punts en joc, però tot i la derrota, el nostre equip va dominar el marcador al llarg de una gran part del partit amb diferències de fins a tres i quatre gols, fent que els rivals tinguessin que esforçar-se al màxim per capgirar-lo als deu últims minuts de joc. Per això, un partit en el que no esperàvem res de positiu, es va convertir en una decepció al ser l’equip mereixedor d’un millor resultat fins al darrer segon de joc.

Un inici de partit amb un encert molt alt dels nostres jugadors els feia agafar una avantatge de cinc gols que poc a poc es van anar reduint fins el resultat final de la primera part de 13-11. Un esquema 3-2-1 amb molta intensitat i seriositat, unit al gran dia que van tenir els porters, va fer de la nostra defensa un maldecap per un equip rival que no aconseguia perforar amb facilitat la nostra porteria.

A la segona part no es van relaxar els nostres jugadors, i esperonats per l’entrenador van anar pels dos punts sense fixar-se en la diferència existent en la classificació. La clau del partit va estar a l’últim minut en que es va arribar amb el mateix resultat final però en el que els nostres jugadors van disposar de dues possessions inclòs un penal que no van saber transformar i que hauria significat el repartiment de punts, un resultat molt més just vista l’evolució del joc dels dos equips aquest dissabte.

Aquesta setmana arribem al darrer partit de la primera volta (resta una altre jornada més en el que el nostre equip te jornada de descans), i ho fem contra un altre equip gironí que te necessitat del punts: el GEiEG. Pel Santllo, aquests dos punts el farien consolidar-se a la zona mitja de la classificació i preparar la segona volta amb menys urgències de les que hem tingut al llarg d’aquesta primera part de competició.

No t’ho perdis i vina a animar el teu equip!!!

www.handbolsantllorenc.com

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page