top of page

Victòria contra un rival directe


CHSLL 27 – 32 HANDBOL ESPLUGUES B

La represa de la competició ha portat al nostre equip una victòria molt important, contra un rival directe, S’enfrontaven dos equips empatats a punts i que es jugaven molt més que dos punts ja que els hi permetien situar-se a la zona tranquil·la de la classificació. A més a més, per el nostre equip, en cas de puntuar es podien refermar la seva millora de joc i els bons resultats, a més d’agafar confiança de cara als pròxims compromisos.

Finalment ha sigut així. Tot i que els primers minuts el nostre equip ha anat a remolc del rival, una sèrie de cinc possessions consecutives errades feia encara més disputat aquest inici, però la tornada a l’efectivitat dels nostres i la bona actuació dels porters feia que ja a partir del minut 17 els nostres jugadors es posessin per davant i mantinguessin l’avantatge fins al final del partit amb diferències que han arribat en diferents ocasions fins els set gols. Malgrat tot, el resultat de la primera part de 14-19 no donava amb claredat qui podia emportar-se els punts en joc, i hem tingut que esperar a la represa per veure que el marcador s’ampliava a mesura que passava el temps.

La bona defensa realitzada per part dels nois d’en Jaume Calvo ha sigut vital per a aconseguir aquesta victòria tot i que l’Esplugues ha fet un bon partit i mai ha abaixat els braços, arribant als últims cinc minuts del partit amb possibilitats degut a la relaxació dels nostres jugadors que han passat d’una diferència de vuit gols fins als cinc del resultat final.

A falta de dos partits per arribar a l’equador de la competició, els nostres es troben en la zona tranquil·la de la classificació però en una situació curiosa ja que és l’equip màxim golejador i golejat de la categoria, cosa que s’explica pel decebedor inici de temporada, que ara està reconduint.

La setmana vinent l’equip rep al Garbí de Palafrugell, sòlid segon classificat que ens deixarà entreveure les possibilitats reals d’aquest equip. Esperem que amb l’ajut de l’afició puguem guanyar dos punts molt importants per consolidar aquesta trajectòria ascendent.

No t’ho perdis i vina a animar el teu equip!!!

bottom of page