top of page

Victòria treballada del Santllo


H IGUALADA 32 – 33 CHSL

El Santllo ha aconseguit dos punts molt importants en la seva visita a Igualada que li permeten sortir de la cua de la classificació i planificar els següents partits amb més tranquil·litat.

Una victòria molt treballada davant un rival molt sòlid en defensa i amb un gran final dels nostres amb remuntada inclosa.

Tot i anar molt justos d’efectius, el partit s’ha desenvolupat amb un gran ritme i amb un simultani molt igualat al llarg de tot el partit amb diferències que mai han superat els 2 gols a favor d’un o de l’altre, arribant-se al final de la primera part amb un 15-16 al marcador, que deixava molt obertes les travesses de cara al resultat final del partit.

La segona part va continuar en la mateixa línia, amb un Igualada que va se capaç de donar-li la volta al marcador i arribar amb un gol d’avantatge a dos minuts del final, però aquest cop, l’encert en les últimes accions, la bona defensa i un equip que mai ha deixat de creure en les seves possibilitats ens han donat 2 punts molt treballats. Un gran gol a 20’ del final del jove jugador Marcel Miranda, donava finalment la victòria al nostre equip en una pista molt complicada.

Partit de gran rivalitat comarcal el que es veurà aquesta propera jornada a l’Andrei Xepkin. La visita del Molins de Rei, a aquestes alçades de la temporada als llocs capdavanters de la classificació, serà un gran al·licient per veure bon handbol a Sant Feliu.

No t’ho perdis i vina a animar el teu equip!!!

bottom of page