Sènior A 26-35 H Barberà


El sènior A deixa volar els dos primers punts a casa després d'un partit amb dues parts molt diferents. Els negre i grana van sortir forts davant un equip més veterà, i malgrat fallar 5 contraatacs van fer una bona primera part per marxar amb el marcador favorable 13-12.

Però a la represa els del Vallès van fer gala de la seva veterania i d'una bona defensa acompanyada d'una gran porteria, la qual cosa els va permetre passar per davant al marcador fins a acabar amb el 26-35 final.


#primeracatalana #primerequip #hbarberà #premsa #actualitat

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

PATROCINADORS

Clysa_negrp_300.png

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat