top of page

Assemblea general ordinària


Assemblea general ordinària de socis i sòcies, el 19 de gener Data: Divendres 19 de gener de 2018 Hora: 19.15 h, en primera convocatòria i 19.30 h, en segona convocatòria Lloc: Centre Cívic Les Tovalloles (Riera de la Salut, 7) Podreu consultar l’acta de l'última Assemblea general celebrada el 15 de juliol de 2016 i de les reunions informatives de juny de 2017, així com l'Ordre del Dia de l'Assemblea d'enguany, a partir del 10 de gener de 2018, a l’enllaç de la convocatòria al web del Club. Les esmenes que considereu oportunes les podeu fer arribar per correu electrònic (junta@handbolsantllorenc.com), o bé en el mateix dia de l’Assemblea. Per poder participar a l’Assemblea caldrà ser major d’edat, tenir un any antiguitat com a soci/a i estar al corrent de pagament de la quota. Veniu i participeu en les decisions del nostre club! Us hi esperem!

*Seguidament teniu els arxius per a descarrefgar de:

bottom of page