top of page

Sènior A 21-29 Salle Bonanova


DERROTA CLARA CONTRA UN LÍDER SOLVENT

No va poder ser tot i que l’equip va donar la cara fins el final. El resultat no reflexa la realitat del enfrontament en el que, tot i que l’equip rival va anar sempre per davant del marcador el Santllo va tenir oportunitats de capgirar-lo fins a deu minuts de la fi del partit. La Salle es va confirmar com un ferm candidat al títol amb un joc compacte i on prima per sobre de tot, el seu joc col·lectiu. Poques pèrdues de pilota i un gran encert en atac des de totes les posicions van fer que l’esforç del nostre equip fos insuficient.

El primer temps va ser un intercanvi del gols, amb un atac local molt encertat amb un bon percentatge d’encert des dels nou metres i uns pivots que aconseguien carregar de exclusions el seu central defensiu, tot i que, com ja em dit abans, el bloc fa que aquesta circumstància no es notés i el recanvi no sigues un problema per mantenir la seva solidesa. La nostra defensa tampoc li posava les coses fàcils a l’equip visitant, però amb tot i això el resultat de 12-14 es reflexa del que va passar sobre el terreny de joc la primera part.

A la segona part el nostre equip va tenir diferents oportunitats de capgirar el marcador, però la falta d’encert va ser aprofitada pels rivals amb bons contracops que van acabar d’enfonsar al nostre equip en els últims minuts, fent que d’una diferència de -3 es passés a la definitiva de -8 a la seva finalització.

La bona noticia és la recuperació dels lesionats de llarga durada: el pivot David Gil i el lateral Alex Malid van fer els seus primers minuts després de 3 i 1 mes de baixa respectivament.

La setmana vinent tenim un altre partit molt complicat, el Sant Martí Adrianenc és un altre dels equips amb aspiracions d’ascens que ha sabut reforçar-se tal i com indica la seva posició a la taula amb una sola derrota i dos empats. Anims !!!

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page