top of page

Primera victòria a Lliga Catalana


CH CANOVELLES GROC 30 - 39 CHSLL

S’ha fet pregar però al final a arribat la primera victòria de la temporada del nostre equip a Lliga Catalana, ha sigut a domicili, davant d’un bon rival que a més de jugar a casa, portava la moral alta després de guanyar a domicili al Manyanet al pavelló de l’Illa, però lo millor de tot es que ha sigut una victòria solvent, manant al marcador amb autoritat des de principi a fi, amb un gran partit de tots els jugadors i que ha coincidit amb el retorn a l’equip del nostre porter Tomás Álvarez que, després de passar per l’altar, tornava decidit a recuperar el temps i a ajudar a l’equip a guanyar-se el dret de mantenir-se en aquesta disputada categoria.

Davant d’una afició local molt sorollosa que va animar al seu equip al llarg de tot el partit, els nostres jugadors van sortir molt concentrats, coneixedors de que un altre derrota els enfonsava a la classificació i oblidant-se de la dolorosa i abultada derrota de la setmana passada en front del Sabadell i poc a poc, la diferència es va anant ampliant fins a arribar a una diferència màxima de 10 gols, i que l’equip rival va retallar fins arribar al 10-19 a la fi de la primera part, aquest resultat presagiava una segona part conservadora per part del nostre equip.

A la represa, la bona actuació a la porteria creava contracops que feien lluir al Manel Carrión, que amb 9 gols va ser el màxim anotador de l’equip, però el Canovelles no ho volia posar fàcil als nostres jugadors, i gràcies a una relaxació defensiva del nostre equip i a la gran actuació del seu jugador nº 15, que amb 11 gols va ser el màxim golejador del partit, retallava la diferència a quatre gols en diferents moments de la segona meitat. Els nostres jugadors es van refer d’aquests moments de descontrol gràcies a una circulació ràpida que habilitava als nostres pivots en situacions de superioritat en les que no van fallar.

Aquesta setmana s’ha acomiadat un dels jugadors de l’equip, en Yassin marxa per motius laborals i no podrem comptar amb ell el que resta de temporada, un dels millors en el partit jugat, amb set gols des de la posició de pivot. L’equip encara te baixes significatives, però els jugadors veterans estan prenent la responsabilitat que els hi correspon i això, juntament amb els jugadors lesionats que recuperarem, farà que les absències es minimitzin i que, poc a poc, l’equip estigui cada vegada més complert.

La propera jornada ens visita La Salle Bonanova, líder intractable d’aquesta categoria que no ha deixat escapar cap punt fins ara, però estic convençut que no ho tindran fàcil, i que els nostres jugadors i l’afició els hi posarà molt cara la victòria.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page