top of page

HC Manyanet 30-26 Sènior A


DERROTA AJUSTADA A LES CORTS No està sent un bon inici de temporada ni de categoria. Tres partits, tres derrotes, tot i que las dues darreres han sigut molt ajustades i podien haver caigut dels dos cantons, aquestes derrotes donen fe de la dificultat per assolir els objectius que aquest equip te per aquesta temporada. Les lesions i les absències laborals no han permès a l’Andrey comptar amb un bloc sòlid i continu per afrontar aquest inici de temporada, i això s’està deixant notar en aquestes primeres jornades. L’inici del partit s’ha posat de cara pels nostres jugadors: un 0-4 d’entrada permetia creure en la dita de que a la tercera va la vençuda i que es podien guanyar els dos punts en joc, però un partit d’handbol, a diferència d’altres esports, pot canviar de signe en poc temps, passant de l’eufòria a la tristor en pocs minuts, i això es el que va passar ahir, ràpidament, un temps mort de l’equip local va fer reaccionar l’equip i les entrades dels laterals no van saber ser neutralitzades per la nostra defensa tot i la gran actuacions dels nostres dos porters (Carlos Tapia abans de lesionar-se lleument, i del jove Pau Carreras la resta del partit). Poc a poc l’equip rival va anar apropant-se al marcador fins a donar-li la volta i arribar a la mitja part amb un 16-13 que, tot i no essent definitiu, obria el camí a una segona part vibrant.

La segona part no va anar millor pel nostre equip tot i la gran actuació del lateral Roger Hernández que amb 8 gols va ser el millor anotador i va mantenint l’equip dins del partit, les distàncies es van mantenir fins a arribar als últims dos minuts del partit on el Santllo va passar a fer una defensa pressionant i va aconseguir robar un parell de pilotes transformant-les i posant-se a un sol gol de la remuntada. Tot i això el Manyanet no va fallar en aquests últims minuts decisius i va ser capaç de guanyar un match en el que va manar una gran part del temps. El proper partit en horari avançat per les Festa Major serà el proper dimarts 10 a les 22h, al pavelló Andrey Xepkin de la nostra Ciutat contra un equip, el Gavà, que la temporada passada va lluitar per una plaça a 1ª Nacional. Serà doncs un partit en el que segur veurem un gran handbol i en el que el nostre equip ha de començar a canviar el signe dels resultats si el que vol es no patir per aconseguir mantenir-se a la categoria.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page