top of page

UEH Calella 30-26 Sènior A


Debut a la categoria amb derrota!

Després d’un ascens aconseguit brillantment pel nostre equip la temporada anterior, aquest diumenge s’ha iniciat el camí d’adaptació a una nova categoria. L’inici a Lliga Catalana, o el que és el mateix, a 2ª Nacional, ha suposat la primera derrota en front d’un vell conegut que ja la temporada passada ens va posar molt difícil l’ascens. L’equip d’en Salva Puig ha sabut adaptar l’equip a les noves exigències barrejant jugadors d’una contrastada qualitat i experiència amb d’altres més joves que mantenen el nivell global d’efectivitat de l’equip, això juntament amb l’ambient que es respira al pavelló maresmenc farà que si mantenen aquest equilibri fora de casa, el Calella sigui un equip molt a tenir en compte a les travesses per reptes més importants.

Tot i les baixes importants del nostre equip, la derrota ha sigut clara i basada en l’efectivitat dels jugadors clau rivals que van marcar les diferències, malgrat que a la pista no es va veure aquesta diferència en diferents fases del partit.

Els nostres jugadors van començar molt segurs, i amb efectivitat de cara a la porteria rival, fins i tot amb alternances al marcador fins el minut 20, a partir d’aquí van començar a produir-se errades en atac que van fer que l’equip contrari, a base de contraatacs i de llançaments des de nou metres, marxessin poc a poc fins que la diferència va arribar als quatre gols (19-15) a la fi de la primera part.

La pausa no va servir per canviar el guió, i les imprecisions del nostre equip van permetre als calellencs ampliar la diferència fins als nou gols que van aconseguir en diverses ocasions de la segona part. L’orgull de Santllo que no va baixar mai els braços i la gran actuació que va tenir el jove lateral Alex Malid amb dotze gols, va mantenir les espases en alt i van fer que la diferència es reduís fins al resultat final de 30-26.

Tot i la derrota, podem extreure molt bones sensacions del partit d’ahir: la integració dels nouvinguts, la companyonia amb la que es mantenen els jugadors i la seva gran qualitat individual fan pensar que, un cop ajustats a la nova categoria, aquest grup ens donarà, com ha fet fins ara, moltes alegries al Club i a la nostra Ciutat.

La jornada vinent ens veiem les cares amb un equip ja consolidat a Lliga que va quedar a la meitat de dalt la temporada passada: el Banyoles. La data, donades les circumstàncies especials d’aquest proper cap de setmana serà divendres a les 21,30h al poliesportiu municipal Andrey Xepkin de la nostra Ciutat i serà el debut de l’equip a la millor categoria catalana, t’ho perdràs?’

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page