top of page

CH Sant Miquel A 21-25 Sènior A


CONTINÚA LA RATXA DE VICTÓRIES DEL SANTLLO

Podem dir que no n'hi han partits fàcils a aquestes alçades de la temporada, tothom cerca els punts en joc, o bé per aspirar a un bona classificació que el permeti obtenir el premi més preuat, o bé per cercar uns punts que et permetin respirar i allunyar-se una mica més dels llocs de descens, sobre tot en aquesta temporada on no es coneix encara el número de descensos per compensació de les classificacions de categories superiors. Però aquest partit tenia un handicap afegit, l'eufòria de les darreres victòries aconseguides, primer la es va jugar en front del Cambrils que va trencar una ratxa de imbatibilitat a la seva pista de mes de dues temporades, i després un altre de molt de mèrit en front del Garbí, podia fer preveure una relaxació del nostre equip que el portés a tenir més dificultats de les previstes a aquestes alçades de temporada. No va ser així i els jugadors van sortir molt concentrats davant d'un equip que, tot i que està lluitant per no baixar, ha aconseguit resultats contradictoris, guanyant a tot un Calella però també perdent contra equips que pel que vam veure dissabte, amb menys potencial que aquest equip, que va demostrar garra i un bon joc defensiu.

Els nostres jugadors van començar amb cautela però amb seguretat ofensiva, defensa 3-2-1 molt pressionant i atacs llargs i ben resolts. El Sant Miquel va respondre bé a aquest joc i mai va abaixar els braços, tenint possibilitats de donar la sorpresa fins al final del partit. Al llarg de la primera part, la igualtat va predominar fins a la fi dels 30’, que el Santllo va aconseguir empatar a la fi del temps; el 14-14 donava fe d’aquesta igualtat i deixava tot obert per la represa.

A la segona part, el Sant Miquel va tenir la seva oportunitat arribant a tenir un 17-15 a favor que els feia somiar amb els tant anhelats punts, però el joc sòlid del nostre equip i els nervis dels rivals va girar les coses i va posar les coses al seu lloc, que gràcies a un parcial de 0-4 i al bon partit que va fer tot l’equip, i en particular l’extrem Manel Carrión i el lateral Roger Hernández, que van ser els dos màxims golejadors amb 5 gols cadun, va fer que poc a poc s’anessin endarrerint al marcador fins al resultat final.

Tenim ara una posició privilegiada, que l’equip ha de ser capaç de gestionar, a falta de 7 partits per l’acabament, aquest lideratge ha de ser un incentiu pel complicat partit que juguem aquesta setmana, el Granollers, tot i estar situat en una posició còmoda, te encara possibilitats d’arribar a les places d’ascens, això sumat a la motivació extra de guanyar al líder ens posarà molt cara la victòria. Però el Santllo, amb aquesta motivació és molt difícil de batre i nosaltres confiem plenament en el treball que s’està fent des de la banqueta i des de dins del camp i estem segurs que seran capaços d’aconseguir el seu objectiu.

Dissabte vinent a les 17,15h us esperem a tots per animar al nostre equip i començar a fer que els nostres somnis es vagin convertint en realitat.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page