top of page

Sènior A 30-23 CH Terrassa


VICTÒRIA DEL SANTLLO EN FRONT DELS EGARENCS

L’hora de la migdiada de dissabte va ser l’escollida per dur a terme un partit entre dos dels candidats a les posicions capdavanteres d’aquesta categoria. El Terrassa, un equip que lluita fa varies temporades per l’ascens venia de perdre els dos punts la darrera setmana davant d’un equip en línia ascendent com és La Roca, per lo que l’enfrontament era encara més incert donada la variabilitat dels resultats produïts aquesta temporada entre equips teòricament superiors per la classificació. La grada va començar freda, amb poc públic que poc a poc es va anant incrementant i animant al nostre equip, que d’aquesta manera va anar de menys a més fins al resultat final.

El Santllo va sortir temorós en front d’un Terrassa sense baixes, amb tots els seus efectius, que compta amb una de les millors porteries de la categoria. Després d’un inici que intuïa un dol fins l’últim segon, amb un rival molt encertat que va anar davant el marcador fins el minut 25 gràcies a la distribució del joc que feia el seu central numero 20 (que també va fer molt encertadament de primera línia) que habilitava les entrades fàcils dels seus laterals, i a la nostra benevolència defensiva. El joc es va decantar al final de la primera meitat (15-11) i als primers minuts de la segona, en que un parcial de 7-0 va fer créixer als nostres jugadors i creure en les seves possibilitats. Un joc molt consistent i encertat dels nostres laterals Roberto Recio (8 gols 77% d’efectivitat en joc) i de l’Andrés Fernández (igual numero de gols), juntament amb un canvi a una defensa 3-2-1, va fer que és mantingués aquesta diferència fins a la fi del partit, sense por a que el rival s’apropés als últims minuts.

Una gran victòria que consolida la segona posició del nostre equip i dona un xic extra de motivació als jugadors en vistes d’un partit clau la setmana vinent en front del Calella, quart classificat que lluita també pels llocs d’ascens i que no ens posarà les coses fàcils. Tot un repte pels nostres jugadors que desprès de la derrota que vam sofrir a l’anada 21-25, i que de ben segur serà una motivació extra.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page