top of page

CE Molins de Rei 26-27 Sènior A


EL SANTLLO ACONSSEGUEIX ELS DOS PUNTS IN EXTREMIS

Gran partit el que s’ha vist avui a Molins entre dos equips que es coneixen molt bé i que tot i la diferència existent a la classificació han lluitat fins al final, tenint tots dos l’oportunitat per guanyar el partit als últim instants. Finalment, una equivocació dels tècnics rivals combinada amb l’encert dels nostres jugadors ens ha permès endur-nos dos punts molt importants per la motivació extra que suposa i perquè ens permeten continuar a la segona posició mantenint la distància amb els rivals.

El partit ha començat bé pels nostres jugadors, una defensa 6-0 i una bona selecció de jugades d’atac, permetia al nostre equip que tant els pivots com els laterals maquessin tot i el gran treball de la defensa, que amb un joc agressiu dificultava les nostres accions. Tot i això l’equip ha aconseguit distanciar-se al marcador arribant als 24’ a un resultat de 9-13 que semblava el punt d’inici per una victòria més amplia donant una sensació de superioritat que ha durat poc temps. El Molins, amb un equip molt ràpid ha tornat a ficar-se dins el partit amb contraatacs (5 en aquesta primera meitat) fins a empatar el partit (14-14). Un cop franc amb el temps ja aturat, llençat des de la mateixa zona del camp i llançat pel mateix jugador, en David Pueyo, i amb la mateixa habilitat, rectificant i llençant al costat contrari del porter, aconseguia el mateix premi de la setmana passada, un gol impossible , meitat encert del jugador i meitat fallo del porter que posava el 14-15 final a l’equador.

La segona part ha començat amb igualtat, amb el Santllo sempre per davant però amb una diferència que no ha passat mai dels tres gols. La gran actuació dels dos porters local i visitant han provocat un cúmul d’errors, que en al cas del nostre equip s’ha unit a la rapidesa dels jugadors rivals i a una defensa molt agressiva que ha fet que a falta de dos minuts per la finalització, el Molins aconseguís empatar el partit. De totes maneres el preu ha sigut alt: dues expulsions, una d’elles amb desqualificació per ser la tercera del mateix jugador ha llastrat els seus darrers minuts fent-los jugar amb inferioritat fins el minut 29’ 15” tot i que amb el marcador empatat i possessió de pilota. A partit d’aquest moment, una greu errada del tècnic local que ha demanat un tercer temps mort en aquesta meitat, que els àrbitres han castigat amb exclusió i canvi de possessió. A falta de 15’ i amb superioritat, una apertura al lateral dret ha fet que el nostre jugador Roger Hernández aconseguís el gol de la victòria.

Un gran partit amb un gran rival que segur que millorarà la seva situació al llarg d’aquesta segona volta.

La setmana vinent dol d’alçada a l’Andrey Xepkin, l’enfrontament amb el Terrassa (uns dels equips que cada any es troba a les travesses dels ascensos), serà molt important donada la classificació actual. El partit d’anada amb el resultat de 20-22 i la necessitat de punts de l’equip rival si vol mantenir-se amb opcions d’ascens, ens posarà les coses molt difícils però creiem amb el nostre equip i amb el treball que el tècnic està fent amb els jugadors. En definitiva, un partit difícil però segurs de que amb l’ajut de l’afició aconseguirem als punts en joc.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page