H Sant Martí 34-28 Sènior B


El sènior B jugava un difícil partit a la verneda, on els locals, amb aspiracions per l'ascens van sortir molt endollats des de l'inici. Els nostres van aguantar durant els primers 20 minuts, però al descans ja hi havia una diferència de 4 gols.

Durant la segona meitat els negre i grana van intentar escorçar les diferències però només es van arribar a 3 gols a falta de 10 minuts, però els locals van fer gala del seu joc i van ampliar el seu avantatge, per acabar amb un 34-28.

#sèniorb #CHSantMartíadrianenc #terceracatalana #temporada201617 #actualitat

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat