top of page

BM La Roca 29-26 Sènior A


Dura derrota contra l'equip roquerol

Arribat l’equador de la competició, el Santllo ha perdut el liderat a favor del Cambrils al cedir els dos punts contra l’equip de La Roca. Un mal partit dels nostres jugadors que no han pogut mai amb un equip jove, molt motivat i que semblava que li anés alguna cosa més que els dos punts en joc al partit vista la intensitat i el joc desplegat.

No és un terreny de joc que se’ls doni massa be als nostres jugadors, dues derrotes als últims dos anys, però el que és mes greu: amb dos lesionats, un cada temporada (Marc Raventós que encara no ha pogut tornar a jugar, i en Xavi Andreu, que el tindrem un mes allunyat de les pistes de joc. L’equip va sortir molt nerviós amb desencert i pèrdues de pilota als que no estem acostumats, no hi havia joc interior i el joc exterior quedava molt mimat gràcies a una defensa pressionant que obligava als nostres jugadors a escollir posicions de tir desfavorables. Però amb tot i això l’equip es va mantenir dins del partit fins a arribar a l’equador amb un 15-13 desfavorable.

La segona part va ser una continuació de la primera: encert rival i desencert del nostre equip que es mantenia viu gràcies a una bona actuació del lateral Alex Malid, que va ser el més complet de l’equip, i de les bones estadístiques anotadores de l’Andrés Fernández (entre els dos van anotar 15 gols). Amb tot i això i gràcies a la millora del treball defensiu, a 10’ del final, els nostres jugadors van poder equilibrar el marcador (20-20), començàvem a pensar que era possible puntuar, però dos parcials de 3-0 van esvair esperances i va fer que el resultat fos a la fi el 27-24 que va figurar al final del disputat match.

Ara hem de pensar ja en el proper partit de la setmana vinent contra el Sant Andreu al nostre pavelló, un partit entre segon i quart classificat, molt complicat donada l’experiència del rival i de que aquestes darreres quatre jornades ha aconseguit un ple de victòries, apropant-lo molt a la zona d’ascens de la que està a nomes un punt. Dissabte a les 19h, el recolzament de l’afició serà un punt bàsic si volem continuar somiant.

Comptem amb tu !!!

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page