Sènior B 26-29 H Sant Esteve de Palautordera B


Torna la malastrugança, tot i continuar el bon joc de l'equip, els últims minuts fatídics tornen a l'Andrey Xepkin i castiguen a l'equip amb una derrota de 10 minuts. L'equip començava el partit amb intensitat defensiva, sortides a la contra i un bon atac col·lectiu, de tal manera que aconseguien marxar a la mitja part guanyant 17-13. A la represa els del Montseny collaven i aconseguien empatar el partit però els locals tornaven a agafar un avantatge de 4 gols, però com al dia de la marmota el final catastròfic es repetia i en 10 minuts els visitants donaven la volta al marcador per finalitzar amb un 26-29.

#actualitat #sèniorb #temporada201617 #terceracatalana #chsantestevedepalautordera

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

PATROCINADORS

Clysa_blanco_300.png

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat