top of page

Sènior A 26-22 CH Sant Joan Despí B


Victòria al derbi del Llobregat

El derbi del Baix Llobregat entre dos equips que es coneixen molt bé es va decantar del costat dels nostres jugadors, fent bona la diferència existent en la classificació i permetent al nostre equip mantenir-se en els llocs capdavanters d’una classificació molt comprimida en la que els sis primers equips estan separats només per quatre punts a una jornada d’arribar a la finalització de la primera volta.

Aquest era una partit en que els dos equips es jugaven molt per diferents raons, el Sant Joan, per la necessitat dels punts per sortir del fons de la classificació, i el Santllo per mantenir-se amb opcions tot i que encara resta molt de lliga. Tots dos equips van sortir amb moltes precaucions, però l’equip visitant va tenir més encert als minuts inicials posant-se per davant fins ben passat l’equador, quan un parcial de 4-0 els va posar per davant i els va fer arribar a la meitat del partit amb un 11-9 favorable i amb la sensació de que ara sí que havia arribat el punt de inflexió.

La segona part va començar molt bé pels nostres jugadors, l’Andrey va ordenar una defensa 6-0 que deixava arribar al rival fins els sis metres, però sense poder superar una línia molt ferma, això sumat a la millora ofensiva global de l’equip va fer que a 10’ minuts del final la diferència augmentés fins als set gols (21-14). En aquest moment el Sant Joan s’ho va jugar el tot pel tot i va ordenar una defensa individual en tot el camp que va agafar per sorpresa el nostres jugadors i va trencar la ratxa local, amb un seguit de robatori de pilotes i d’errades nostres, el Sant Joan va tornar a entrar al partit, retallant la diferència a 3 gols (21-18), gràcies a un parcial de 4-0. Finalment l’intercanvi del gols va fer arribar la fi del partit amb el resultat del 26-22 final.

La setmana vinent s’acaba la primera volta amb un altre dura proba en front de La Roca, que l’any passat ja ens va guanyar a la seva pista i que aquest any va començar malament però que ara està tenint bons resultats i es troba classificat a la zona mitja de la taula. Creiem fermament en els nostres jugadors i en la seva capacitat per mantenir-se lluitant pels llocs que ocupa i, per lo tant en la seva capacitat per guanyar aquests dos punts,

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page