top of page

Juvenil 23-27 UE Sarrià


No va poder ser, el nostre Juvenil rebia a casa a un rival directe en aquesta Primera Fase de Lliga Catalana i va perdre després de realitzar un partit lluny de la seva millor versió. L’inici de partit ja va ser desafortunat: sense poder comptar amb l’Oscar Pardo, en Marc Rodríguez va patir una lesió a l’escalfament que el va tindre apartat del partit durant gairebé els primers 10 minuts. Aquesta circumstància va ser suplerta pel jugador de camp Iván Martínez amb una valenta actuació. El partit s’iniciava amb un parcial d’1 a 4 per als gironins, però a partir d’allà va semblar que poc a poc el nostre conjunt començava a entrar en el partit i dominar el joc. Aquesta millora no es va acabar de materialitzar, i els visitants van dur el domini en el marcador durant els primera 30 minuts, fins al 12 – 14 final. A la represa, després d’un primer gol visitant, vam veure els millors minuts del nostres conjunt: defensa intensa que recuperava pilotes, i bones transicions de contraatac que finalitzaven en accions clares de llançament. D’aquesta forma, els santfeliuencs donaven per primer cop la volta en el marcador amb un clar parcial fins al 17 – 16. Desgraciadament, quan millor pintaven les coses per als nostres interessos era el moment d’intentar sentenciar, l’equip es va submergir en uns minuts d’autèntic desencert, precipitacions i mala gestió del partit que van permetre als de Sarrià, no només tornar a agafar la iniciativa en el marcador, sinó que també ampliar clarament la diferència en els minuts finals. Sens dubte, dura derrota on es podrien haver fet millor les coses per a aconseguir 2 punts importants. El proper dissabte a les 17.30h l’equip visita la difícil pista del H Bordils, en la que serà l’última jornada d’aquesta Primera Fase.

bottom of page