top of page

CH Montgrí 26-33 Infantil A


Important victòria del nostre equip contra un rival directe. El partit va ser sempre dels nostres des del primer minut. Ja de sortida el nostre equip va aconseguir còmodes avantatges que ens van permetre controlar en tot moment el nostre rival. La defensa 5-1 plantejada pel rival, no va ser un obstacle per als nostres que contrarestada per un 4-2 en atac ens va permetre marxar cada vegada més en el marcador conforme passaven els minuts. A falta de 2 minuts per el final de la primera part la diferència ja era de 6 gols favorable al nostre equip, on una petita reacció local els va permetre eixugar una mica la renda fins el 11-15 final. A la represa va continuar el monòleg del nostre equip, reforçar ara amb una defensa més entonada suportat per una bona porteria, les distàncies seguien cada vegada sent més altes, novament el moviment de pilota i la paciència en atac, ens va permetre obrir la seva defensa per els exteriors i poc a poc la resistència local va acabar cedint, finalment 7 gols de diferència en un gran partit del nostre equip 26-33.

Gran victòria contra un rival directe al que superem a la classificació, que, amb la combinació de resultats d’aquesta setmana ens permet escalar al cinquè lloc empatat a punts amb el quart que és el que marca l’accés al top 4 i ens fica de ple en la lluita per aquesta posició.

Ara tres partits contra rivals que van per sota a la classificació i amb l’objectiu de sumar tots els punts per acabar la primera volta el més a dalt possible.

bottom of page