top of page

H Ripollet 23-26 Sènior B


Matinal freda de diumenge on el nostre Sènior B visitava l'Handbol Ripollet, últim a la classificació sense conèixer la victòria. L'equip necessitava els punts per poder seguir mirant a la mitja taula tranquil·litzadora, però els nostres varen sortir freds com la matinal, tot i que es generaven ocasions no aconseguien materialitzar-les, així doncs els locals van aprofitar per agafar distància al marcador; arribant al primer quart d'hora amb un 7-3. A partir d'aquell moment, els nostres, ahir de negre, van començar a tancar la defensa i a encertar les ocasions generades, per a arribar al descans amb un 10-13 favorable. A la represa la dinàmica va ser la mateixa, i es va aconseguir un avantatge fins a 8 gols, però unes males decisions acompanyades d'un arbitratge poc clarivident, va fer que els del Baix Llobregat es quedessin amb 3 jugadors a pista. Tot i l'inconvenient van poder aguantar aquests minuts amb un parcial de 4-2. D'aquí fins al final seria un intercanvi de gols per a arribar al resultat final de 23-26. Cal destacar que l'equip ha aconseguit 7 dels 8 últims punts possibles (V-V-E-V) i necessita tancar la primera volta amb victòria la setmana vinent a casa contra un rival directe com l'Handbol Esplugues.

bottom of page