top of page

Juvenil 24-31 CH Sant Joan Despí


Bon partit el que ha fet el Juvenil Masculí aquest diumenge al matí, on el resultat final no reflexa la igualtat viscuda durant tot l’encontre, i que permet tancar l’any amb les bones sensacions per la línia ascendent de l’equip.

Al l’inici del partit els santjoanencs aconseguien portar el ritme del partit i les primeres rendes en el marcador i així desenvolupar el seu joc tranquil·lament. Poc a poc, el Sant Llorenç s’anava assentant millor en defensa i cada vegada posava en més problemes el bon atac visitant; aquesta alta intensitat defensiva, juntament amb bones transicions defensa – atac i bones combinacions col·lectives en atac posicionat, permetien retallar clarament diferències fins al 12 – 14 al minut 25, que obligava al tècnic visitant a demanar temps mort. Després del temps mort, al major encert visitant els feia tornar a recuperar l’avantatge en l’electrònic fins al 14 – 18 amb el que s’arribava al descans.

A la represa, un seguit d’errors en el llançament en accions clares dels locals, eren aprofitades novament pel St Joan Despí per a eixamplar les diferències fins a un màxim 14 – 20. A partir d’aquí, excel·lent reacció dels nostres nanos, controlant perfectament el partit, amb un gran criteri tàctic i una intensitat molt elevada. Aquest bon joc es reflectia amb una nova retallada en el marcador, fins a aconseguir retallar la diferència a només 2 gols a l’equador del segon temps i amb penal a favor. Desgraciadament, novament errors clars ens han passat factura i no ens han permès donar la volta en el marcador en els minuts de major domini, el que ha donat l’opció al Sant Joan Despí de mantenir rendes de 3 i 4 gols fins al 22 – 26 al minut 55. En els darrers minuts, algunes exclusions i riscos per part santefeliuenca han tornat el partit més descontrolat, cosa que ha provocat una excessiva diferència en el marcador final, de 24 – 31.

Malgrat la derrota gran paper de l’equip, passant per tots i cadascun dels jugadors. Poc a poc anem trobant la nostra millor versió com a equip, i de ben segur que amb aquesta línia de treball els resultats acabaran arribant. Ara arriba la parada de Nadal, que ens ha de servir per carregar piles pel segon tram de temporada i recuperar jugadors lesionats. A la tornada, ens espera l’atractiu partit al camp del potent BM Granollers!

bottom of page