top of page

H La Garriga 28-34 Sènior A


El Santllo campió d'hivern!

Una altre victòria que fa que l’equip marxi a les tant desitjades vacances de Nadal com líder provisional però sòlid d’aquest any 2016 que ja s’acaba i a més serveix com estímul i motivació a l’equip per creure en les seves possibilitats tot i que encara falten 4 jornades per finalitzar la primera volta. Una victòria gens fàcil en front d’un equip molt consistent i amb jugadors de gran qualitat i experiència i en un camp en el que, fins aquest dissabte, només s’havia escapat un empat contra el Sant Andreu de la Barca.

El partit es va veure molt igualat en tota la seva primera meitat, amb alternances al marcador però amb diferències que no van ser superiors als 2 gols. El Santllo no va sortir còmode a la pista, i va intentar jugar amb una de les seves armes: els pivots. Però amb un joc poc ràpid i fluid, la defensa 6-0 del rival no permetia obrir els espais necessaris per jugar amb comoditat, i només amb el joc exterior l’equip es podia mantenir dins el partit. En defensa, la bona actuació del jove porter Pau Carreras va permetre que, tot i la tova defensa del nostre equip que permetia que els laterals rivals juguessin i marquessin amb comoditat, posava fre a les il·lusions de l’equip garriguenc però deixava les espases en alt amb el 13-14 al termini d’aquesta primera meitat.

Una segona meitat marcada per la gran actuació del nostre lateral David Pueyo que, amb 13 gols va liderar el joc d’atac del nostre equip, va trencar qualsevol possibilitat local de remuntar el resultat. En aquesta segona part, l’equip va jugar amb més comoditat, arribaven pilotes al pivot, el joc exterior continuava funcionant i la pressió que va tenir que fer l’equip local permetia al nostre equip recuperar algunes pilotes que es transformaven en gols, ampliant així l’avantatge poc a poc. Amb la màxima diferència a favor del nostre equip (21-30) i a 10 minuts del final, l’equip de La Garriga s’ho va jugar el tot pel tot i va canviar la seva estratègia, amb una defensa individual i amb pressió sobre tot el camp, va aconseguir embogir el joc i treure’n profit per uns minuts i retallar les diferències fins als 4 gols. Per contra, després del desconcert inicial, el nostre equip va saber gestionar bé l’avantatge i arribar al final del partit amb la diferència final de 6 gols.

Ara toca un merescut descans, però s’ha de pensar ja en el partit del proper cap de setmana del 15 de Gener contra el GEiEG, que va començar liderant la classificació i que ara es troba a només 4 punts dels llocs d’ascens i que de ben segur vindrà a intentar emportar-se els dos punts necessaris per continuar lluitant per aquestes posicions. Amb tot això, no ho tindran fàcil ja que l’equip és molt conscient de les dificultats que presenten tots els equips en una competició tant llarga i igualada, i de que només pas a pas poden aconseguir els objectius d’aquesta temporada.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page