top of page

Sènior A 38-11 CEH Vendrell


Victòria còmoda i contundent del Santllo

Després de l’ajustada i treballada victòria de la setmana passada en front el Granollers, que va permetre a l’equip situar-se al capdavant de la classificació, aquesta jornada prèvia al descans ha suposat un tràmit per l’equip, que ha aconseguit una contundent victòria contra el cuer de la categoria.

Un equip amb baixes significatives que ha permès el debut en la categoria de dues promeses del juvenil, que, juntament amb l’altre jugador que també va debutar en el partit jugat contra l’equip vallesà, han permès veure el gran futur que tenim al Club. En Jordi Ruf, en Marcel Miranda i en Lucas Manchado s’han unit a un altre jugador juvenil ja consolidat, en Pau Abad, que han aconseguit agradar amb el seu joc al tècnic i a l’afició, i que no es trobin a faltar les baixes dels altres jugadors, aprofitant els minuts que l’Andrey els hi ha donat per deixar unes molt bones sensacions amb el seu joc.

L’equip ha sortit al camp molt mentalitzat de que aquest és un partit en el que tenia molt a perdre i res a guanyar perquè tothom esperava una victòria, però una derrota hagés suposat un gran cop per les seves aspiracions, sobre tot des d’un punt de vista anímic. No va ser així i ja des del primer minut s’ha vist un equip motivat amb una defensa 5-1 pressionant de les que l’equip ja ens te acostumat, i amb un gran sentit de l’anticipació amb 12 recuperacions i fins a 10 gols de contraatac. Ja a la fi de la primera part amb 18-6 al marcador s’ha vist que no hi haurien problemes per guanyar aquest partit.

La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica i el resultat a anant ampliant-se fins el resultat final. Un partit que no ha tingut molta història i en el que s’ha vist la gran diferència entre els dos equips. Tot i això el Vendrell ha donat un exemple d’amor propi tot i el sever correctiu encaixat i no ha baixat els braços fins la finalització del partit.

La propera jornada l’equip visita La Garriga, un altre equip amb ambicions de pujar i que l’any passat ja ens va guanyar àmpliament a la seva pista, tot i els reforços, el partit s’espera ajustat, amb dos punts molt valuosos en aquestes alçades de temporada i que d’aconseguir-los, ens permetria acabar l’any com líders de la categoria.

bottom of page