top of page

HC Manyanet B 22-23 Sènior B


El sènior B comença a treure el cap Segon partit consecutiu contra un rival de la zona alta de la taula i segona victòria. Tot i el resultat final que va ser només d'un gol de diferència, no reflecteix el que es va veure durant el partit. Un Santllo que comença a fer-se fort anímicament va començar el partit com un brau. Durant els primers compassos els negres i grana vàrem aconseguir un avantatge de 5 gols amb una gran defensa i un atac directe, tot acompanyat d'una gran porteria. Aquesta va ser la tònica de la primera part, la qual cosa va fer que s'arribés amb un 9-13 al marcador, amb un gol de falta directe de Jose Copons amb el temps ja aturat. La segona part va ser un reflex de la primera, almenys els 20 primers minuts, on els nostres varen aconseguir una renda de 7 gols, però els locals van treure la seva rauxa i els del Baix Llobregat van començar a notar el cansament d'haver lluitat contra un equip d'aquesta categoria, de tal forma que al minut 59 varen aconseguir empatar el partit, però aquesta vegada els de Manolo Torres van saber tancar un gran partit i materialitzar l'última jugada deixant el marcador amb un 22-23 final.

bottom of page