top of page

Sènior B 30-24 H Terrassa B


Molts pocs fan un molt. La matinal de diumenge no s'esdevenia prometedora, jugant contra el tercer classificat i amb moltes baixes laborals i per lesió. Però l'actitud i l'esforç demostrat durant tota la temporada no ha deixat de banda al nostre sènior b, que a més s'ha vist ajudat per tres jugadors del màster i els ha fet sumar la segona victòria, una altra vegada a casa i contra un equip capdavanter. L'equip ha sortit al camp com els últims partits, endollat des del primer minut, amb una bona defensa i un atac força fluid, la qual cosa li ha fet anar manat al marcador durant els trenta primers minuts amb una renda, sempre, de tres o quatre gols. Arribant al descans amb un 14-10. A la represa tot ha estat força semblant, tot i que els del Vallès Occidental s'esforçaven per aturar els atacs dels grana i negre fent servir un ampli ventall defensiu sense èxit, amb una 5-1, 4-2 i 3-3, el temps passava i feia pensar si tornarien a deixar escapar un altre partit, però avui s'havia de guanyar sí o sí per a no enfonsar-se al final de la classificació, i aquesta vegada no han tremolat els braços, i lluny d'això, han fet ampliar una mica més el marcador en els últims compassos per acabar amb un 30-24.

bottom of page