top of page

Jesús Mª i Josep de Sant Andreu 23-20 Intantil A


Gran partit del nostre equip, que tot i la derrota, va plantar cara i fer suar de valent al líder del nostre grup.

El inici de partit va ser jugat de poder a poder entre els dos equips on el nostre atac en 4-2 va sorprendre el nostre rival i on els ajustaments en defensa i la nostra porteria van permetre a aquestes imposar-se al atacs. El 10 a 8 de la primera part ho deia tot d’un partit bonic i disputat i a on el millor encert als minuts final va permetre als locals marxar al descans amb avantatge tot i remuntar 4 gols de diferència per part dels nostres.

L’inici de la segona part per part dels locals va ser fulgurant i amb un parcial de 7 a 0 va semblar sentenciar el partit en els primers 5 minuts, però poc a poc i picant pedra els nostres van retallar les distàncies, novament la defensa va apretar i els atacs amb 2 pivots van permetre als nostres exteriors tornar a marcar les diferències fins arribar als últims minuts amb opcions fins i tot de guanyar. Els locals no trobaven com superar la nostra defensa però un gol al últim minut quan varem anar descaradament pel partit va fer que no finalitzéssim la nostra remuntada.

Aquest és el cami, i se’ns dubte jugant a aquest nivell, plantarem cara a la majoria d'equips. Ara a per els propers dos punts a casa, contra el Sarrià de Ter, partit que tornarà a ser exigent.

Galeria d'imatges

bottom of page