top of page

Sènior A 40-28 CH St Miquel


Nova victòria del Santllo que el mantè en posicions d'ascens

Aquesta setmana s’ha complert el pronòstic: una victòria sense patiments i sense encomanar-se del joc rival. Amb tots els efectius disponibles i amb la motivació que donaven els resultats dels diferents partits jugats ja aquest cap de setmana, l’equip de l’Andrey ha sigut superior al barceloní, que només es va poder mantenir amb possibilitats de donar la sorpresa fins la mitja part, gràcies a l’encert del seus laterals i al poc encert defensiu del nostre equip, quan normalment és un dels nostres punts forts.

Només començar el partit, el Santllo s’ha posat per davant al marcador i ha sigut capaç de mantenir i ampliar poc a poc la diferència gràcies a un joc exterior contundent dels nostres laterals amb llançaments des de 9 metros i amb constants contraatacs gràcies a l’anticipació sobre el joc lent del rival, que han fet que a la fi de la primera part s’arribés amb un resultat de 20-15 i amb unes bones sensacions per la represa.

L’inici de la segona part ha sigut semblant al final de la primera, un mateix numero de contraatacs i encara un major número de llançaments des de la llarga distància feien que el marcador s’anés ampliant fins un resultat molt bo pel nostre equip que ens permet mantenir-nos en una segona plaça molt cobejada aquest any donat el nombre d’equips de gran nivell que aquest any tenen entre els seus objectius l’ascens de categoria.

Del partit també podem extreure una nota positiva i un altre de negativa. Per una banda la lesió en el primer minut del partit del nostre central Serg0io Mateos que, tot i el que semblava més greu, al final quedarà en un ensurt que el tindrà una setmana agafant forces, i per un altre, el gran descobriment del nostre extrem Xavi Andreu, que va ser capaç de aconseguir quatre gols a banda contraria, essent el millor extrem del partit d’ahir.

La setmana vinent ens toca enfrontar-nos fora de casa al Granollers, un equip que es troba a la setena posició i que encaixa pocs gols però que en fa molts. El nostre equip haurà de treballar de valent si el que vol és mantenir aquesta privilegiada posició una setmana més.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page