top of page

H Garbí A 26-29 Sènior A


El Santllo guanya i es manté ferm al capdavant

No ha sigut un partit fàcil, sobre tot per les baixes amb les que l’equip va anar a Palafrugell i per l’ambient que es viu a la grada que sempre voreja lo antiesportiu. Les baixes de 3 dels jugadors titulars i que en aquestes jornades prèvies han sigut molt importants, no van ser suficients per que el nostre equip és desmotivés, i tots ells es posessin la roba de treball i conscient de la importància dels punts, sortissin conscienciats a guanyar el partit des del primer minut. Els àrbitres, en un camp molt complicat de xiular per la pressió que fa la grada, van saber mantenir el criteri, amb decisions encertades o no per les dues bandes, no essent responsables del resultat, tot que van haver-hi moments de màxima tensió en algunes fases del partit que van provocar la desaprovació de l’afició local.

El partit va començar amb domini del nostre Club amb un joc directe i amb gran protagonisme del jove i polivalent jugador Roger que, amb cinc gols i dues assistències va ajudar a mantenir l’equip sempre per davant fins a arribar la fi de la primera part amb un marcador de 12-14 que mantenia les espases en alt i que feia que la segona part fos imprevisible.

Les coses no van començar bé pel Santllo ja que a pocs minuts d’iniciar-se la segona mitat els locals van aconseguir empatar el partit gràcies més a la voluntat i algunes imprecisions dels nostres jugadors, que a l’encert rival. Però si a la primera part va destacar per sobre del joc col·lectiu un jugador, en aquesta segona va prendre el relleu el nostre extrem esquerrà Manel Carrión, que amb una gran actuació i 6 gols va posar l’equip amb un 26-28 a falta de dos minuts per l’acabament i possessió nostre. Temps mort demanat per l’Andrey per mantenir la possessió i l’avantatge, i se la va jugar l’Andrés a falta de 1 minut per l’acabament amb un tir que tothom donava per perdut però que un rebot al travesser i al porter va donar la tranquil·litat i la victòria final en aquest complicat desplaçament.

Un partit que no només s’ha guanyat a la pista, sinó que també es va guanyar a la banqueta ja que es va donar un exemple de solidaritat per part d’aquells jugadors que no van disposar de gaires minuts al llarg del mateix tot i el llarg desplaçament, però que tot i així, quan ho van fer, ho van fer al límit de les seves possibilitats. Dani i Manel Pinto que sortien d’una lesió, Xavi i, sobre tot l’Enric Ballús que va recolzar a l’equip i va donar el punt de motivació que necessitava per guanyar els dos punt. Així es fa un equip !!!

El següent partit és contra el Sant Miquel A, un equip que va descendir de Lliga la temporada passada i que ara per ara està en la zona baixa de la classificació perquè te dos partits pendents. No ens podem refiar i s’ha de sortir a mantenir aquesta posició privilegiada ja que segur que vindran moments complicats en aquesta lliga llarga, equilibrada i molt competida com es primera.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page