top of page

Primera victòria del juvenil


UE SARRIÀ 24 – 25 CH SANT LLORENÇ

Primera victòria del Juvenil Masculí a Lliga Catalana en el seu difícil desplaçament a la pista gironina del UE Sarrià després d’un partit molt disputat durant els 60 minuts. L’inici del partit transmetia bones sensacions per al nostre conjunt: una defensa solidària, ràpides transicions ofensives i un atac ordenat i amb criteri permetien a nostre conjunt portar el ritme dels primers minuts de joc amb avantatges de 2 gols en el marcador. En aquest primer tram, el domini santfeliuenc era clar, però malgrat això l’equip va disposar de diverses oportunitats clares de trencar el partit que no va aprofitar i va donar forces a l’equip local per a tornar a entrar en el partit. Aquí, el Sarrià és va fer fort en defensa i el seu jugador més desequilibrant en atac va començar a agafar el protagonisme, aconseguint aixíarribar en taules al descans (13 – 13).

A la represa, les imprecisions del nostre equip i la major concentració del rival van fer que, en aquest cas, fossin els gironins qui portessin el ritme de partit i la iniciativa en el marcador, de fins a 3 gols (19 – 16). Quan més difícil estava el partit, va sorgir el caràcter dels nostres jugadors i, amb una gran actitud defensiva, l’equip va aconseguir no només igualar el partit, sinó aconseguir una diferència favorable en el marcador de 2 gols (23 – 25) a falta de tant sols dos minuts. Malgrat semblava que aquesta diferència podia ser definitiva, després d’un temps mort els locals van aconseguir reduir distàncies al 24 – 25 a falta d’1 minut. El Santllo no va aconseguir materialitzar el seu últim atac, i els sarrianencs van gaudir d’una última possessió per a empatar el matx. En aquest fatídic últim atac, on el partit estava en joc, el nostre equip va patir una doble exclusió que deixava un advers 6x4 a pista a falta de 30 segons. Malgrat l’avantatge numèric, els locals no van aconseguir trobar forat en la intensa defensa santfeliuenca i van acabar llançant a distància, llançament que va aturar el nostre porter Oscar Pardo exhaurint així les opcions d’empat del Sarrià.

Merescuda victòria i primers dos punts per a un equip a qui se li havien resistit anteriorment, malgrat haver realitzat bons partits. Esperem que aquesta victòria serveixi per agafar confiança al grup i encarar amb ambició els següents partits. El proper, a casa diumenge a 17h contra el bon equip del H Bordils.

bottom of page