top of page

H Cerdanyola 30-28 Sènior B


Una setmana més els de Manolo Torres continuen la seva progressió però la manca d'una defensa contundent durant els 60 minuts i un atac més efectiu els fa perdre un partit disputat des del primer minut. El parit començava amb un intercanvi de gols on els de verd treien una mínima avantatge d'un, dos o tres gols. Aquesta ha estat la tònica durant els primers 30 minuts, de tal manera que el marcador reflectia un 15-12. A la represa els nostres sortien endollats, amb ganes de retallar diferències, però durant els primers minuts han aprofitat dues superioritats numèriques per exclusions i el rival s'ha aprofitat i ha arribat a marxar de 6. Però els nostres no han abaixat els braços i han continuat treballant, aconseguint dues exclusions i apropar-se a 2 gols quan només quedaven 10 minuts, però diferents accions i decisions arbitrals ha fet que el Santllo es quedés a pista amb només dos jugadors de camp, la qual cosa ha fet impossible la remuntada. El resultat final ha estat 30-28.

bottom of page