top of page

Cap de setmana rodó


Queda inaugurada la nova temporada 2016/17. La presentació dels equips del CH Sant Llorenç per a la temporada 2016/2017 va ser un èxit, on ni les derrotes de l'equip sènior i juvenil, que jugaven abans i després respectivament, va enfonsar l'ambient festiu que es va viure a l'Andrey Xepkin. De la mà de Jaume Vidal i el seu micròfon vàrem poder conèixer tots els equips del club, inclosos l'equip del Pau Vila, Escola de Sant Feliu; i el nou equip Special Handbol. Però el cap de setmana no va acabar aquí, ja que diumenge vàrem poder gaudir d'una magnífica trobada d'Hanbolicat, on els més petits varen poder jugar a l'handbol i gaudir amb les estaciones instal·lades a les rodalies. Moltes gràcies a tots per la vostra participació!

Foto de família del Santllo 16/17

bottom of page