top of page

Sènior A 21-25 UEH Calella


DERROTA CLARA

Després de les tres primeres jornades marcades per victòries del nostre equip, tocava la visita del líder a l’Andrey Xepkin, un partit especial en un dia especial i amb unes circumstàncies especials; el partit en el que ens jugàvem el lideratge, el dia de la presentació del Club i amb un ple al poliesportiu. Però no va poder ser, el duel de les banquetes és va decantar del costat d’en Salva Puig, entrenador del Calella i antic jugador professional al igual que l’Andrey, un

partit entre dos equips defensius en el que va guanyar qui més encert va tenir en l’atac.

El partit va començar amb molt d’equilibri, amb el Santllo manant al marcador fins a la meitat de la primera part, en el que un seguit d’errors van ho va capgirar i va permetre que els calellencs s’avancessin i arribessin a la fi de la primera part amb un 10-12, jugant amb un fals pivot i desbordant pels laterals, deixant-lo tot pendent de resoldre’s pel començament.

A la represa el nostre equip no va reaccionar, es va fallar més de l’habitual a l’atac, i gràcies a una actuació excel·lent del nostre porter Tomás Álvarez el Santllo va tenir possibilitats de guanyar el partits fins els minuts finals. La falta d’encert en els llançaments de 9 metres, el joc inexistent dels extrems i la fèrria defensa dels visitants van sentenciar un partit que podria haver sigut una festa i que al final va deixar un sabor agredolç en la grada, el dia menys oportú.

El partit no pot entorbir un gran començament de temporada i les esperances que l’afició i el Club a dipositat en aquest jove i il·lusionant equip.

La setmana vinent toca un altre desplaçament complicat a Sant Quirze, que amb un equip molt

jove no està tenint un inici de temporada fàcil, però que no per això és més fàcil.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

Galeria d'imatges

bottom of page