top of page

H Empordà 35-31 Sènior B


El nostre sènior B afrontava la quarta jornada de la tercera catalana després de la lluitada victòria 7 dies abans al pavelló Andrey Xepkin, per davant tenien dues hores de camí fins a Castelló d'Empúries on esperava un equip on barrejava la veterania amb la joventut. Durant els primers compassos del partit els nostres oferien un gran joc d'atac i una defensa sòlida que es reflectia amb el 1-4 del marcador, però els jugadors locals, sobretot l'incombustible Màrius (lateral dret esquerrà) anava escalfant el seu braç com si es tractés d'un cotxe dièsel i els seus gols o passades al pivot feien revertir el marcador a un 5-4. A partir d'aquí els grocs i negres han dominat el marcador on únicament el Santllo ha pogut empatar durant alguns minuts, però el gran encert de Màrius en atac feia que s'arribés amb un 23-19 a final dels trenta primers minuts. A la represa els nostres sortien endollats i de mica en mica anaven retallant les diferències gràcies a la defensa, fins a arribar a tenir la pilota per a posar-se a un gol, però llavors una gran actuació del seu porter ha fet que els de l'Empordà tornessin a revifar i marxar en el marcador fins a arribar al final del partit amb un 35-31.

bottom of page