top of page

CHS Despí 35 -20 Juvenil


Quarta jornada d’aquesta primera fase de Lliga Catalana Juvenil en la que el nostre juvenil suma una nova derrota i no acaba de trobar la seva millor versió. Dissabte a les 16h l’equip visitava la pista del Sant Joan Despí, actual líder del grup amb ple de victòries. Malgrat la dificultat pròpia del partit, a l’equip li va faltar l’ambició que sí ha mostrat davant altres rivals també de gran nivell.

Després d’uns primers 5 minuts de partit amb poc intercanvi de gols, l’equip local ja va agafar el domini de partit i de marcador que va mantenir fins al xiulet final. Rendes de 4 i 5 gols en els primers 10 - 15 minuts de partit donaven el control al rival. En atac es treballaven bones accions col·lectives, però un joc massa dependent de la pilota va provocar un gran nombre de pèrdues per bot i faltes en atac que van aprofitar el santjoanencs amb ràpids contraatacs per a aconseguir aquestes còmodes distàncies en el marcador. Tot i així, el punt de lluita i sacrifici col·lectiu va permetre que la diferència no es dilatés més en els darrers 10 minuts del primer temps, arribant amb un advers 17 - 11 al marcador.

A la represa, oportunitat que tenia el nostre conjunt per a sortir amb una elevada intensitat i tornar a ficar-se dins el partit, va succeir tot el contrari. El Sant Joan va sortir més decidit i intens i va trencar el marcador de forma ràpida fins a aconseguir una diferència de 10 gols que ja semblava insalvable. Davant d’aquesta situació, l’equip va defallir i el joc col·lectiu i individual se’n va ressentir, accentuant encara més les pèrdues de pilota no forçades en atac en les continues precipitacions que es succeïen. En atac, faltaven les segones i terceres accions continuades que permetessin trobar espais davant la tancada defensa local, i en defensa, malgrat les intencions eren correctes, va faltar el grau de contundència que requereix aquesta categoria. D’aquesta forma, el rival va aprofitar els darrers minuts de partit per a no baixar el ritme i dilatar encara més la diferència en el marcador, fins a arribar al 35 - 20 final. Cal seguir treballant, encara més, per a millorar tots aquells aspectes que passen factura en una categoria tant exigent i, sobretot, seguir creient com a equip i en cap moment abaixar els braços davant les dificultats.

El proper dissabte, després de la presentació del Club, rebem la visita de l’actual Campió d’Espanya, el BM Granollers, el que suposa un partit extremadament complicat però a la vegada una gran oportunitat de treballar com a equip i viure un gran espectacle.

bottom of page