top of page

Sènior B 33-32 HSt Martí C


Els primers dos punts arriben a l'Andrey Xepkin El nostre sènior B es fa amb els primers dos punts a la tercera jornada després de mostrar un gran espectacle enfront l'H Sant Martí Adrianenc C. El partit s'iniciava amb una gran igualtat entre tots dos equips, però eren els de la verneda qui sempre un o dos gols per a sobre aconseguien manar al marcador. Aquesta va ser la tònica de la primera part, on es va arribar amb un 12-14 al lluminós. A la segona part, com ja hem vist en els altres partits dels nostres, pugen les revolucions i aconsegueixen atrapar al marcador en diverses ocasions als visitants, però les exclusions els impossibiliten acabar de remuntar. Fins que al minut 51 amb un gran joc col·lectiu es posen un gol per davant i des de llavors és un intercanvi continu de gols, el que fa arribar empatats a 32 a l'últim minut, però un gran gol en circulació del nostre extrem Xavi Hernàndez i una última gran defensa tanca el partit amb un 33-32.

bottom of page