top of page

Sènior B 24-31 H Sant Cugat C


Sever correctiu als últims minuts El partit que tancava la segona jornada de la tercera catalana començava a l'hora prevista al pavelló Andrey Xepkin. El nostre sènior B començava el partit molt concentrat en defensa i amb un atac contundent, marxant-se en el marcador als primers minuts; fins a arribar a tenir un avantatge de 10-6 al voltant del minut 15. A partir d'aquí una serie d'errors dels locals i un Sant Cugat molt inspirat, han aconseguit donar-li la volta al marcador amb un parcial de 2-10, acabant la primera part amb un 12-16. A la represa els de Manolo Torres han sortit endollats de nou, amb un bon joc d'atac i bones ajudes defensives el fet que ha permès apropar-se al marcador al minut 50 amb un 19-20, però a partir d'aquí han tornat les impresicions i els visitants, avui de negre i blanc, hi han infringit un sever correctiu en aquest últims minuts i tancaven el partit amb un 24-31.

bottom of page