top of page

Sènior A 25-19 CE Molins de Rei A


Segona victòria consecutiva

Les Festes de Tardor de Sant Feliu i la proximitat geogràfica van fer possible que la segona jornada de la lliga regular s’avancés al dimecres. Els jugadors així van poder celebrar abans de temps l’inici de les festes, donada la còmoda victòria sobre un dels rivals ja consolidats de la categoria. El joc ràpid i l’encert desplegat pels nostres jugadors presagiava una nit tranquil·la i un desenllaç ampli a la finalització del partit. Al contrari que l’equip rival, els atacs dels nostres jugadors eren finalitzats des de totes les posicions amb una gran efectivitat, laterals, extrems i pivots tenien un percentatge d’encert elevat, arribant a la fi de la primera part amb un resultat de 17-11.

A la segona part el Molins va intentar donar la volta al partit gràcies a un joc més directe i un encert més elevat del seus laterals, per contra, els nostres jugadors, van relaxar-se i, tot i que el resultat mai es va posar mai en perill, si que va donar la sensació de ser un partit diferent, amb un joc molt més equilibrat i amb possibilitats per part dels dos equips.

Al final, el resultat va ser un reflex del joc desplegat pels dos equips al llarg del partit.

Després de les dues victòries inicials, ara toca enfrontar-nos a un rival que la temporada passada va encapçalar la classificació al llarg de pràcticament tota la temporada i que es va tirar més de mitja lliga sense perdre, malgrat tot, i tot i sent un dels més ferms candidats a l’ascens, finalment es va quedar sense el premi en les darreres jornades de competició. En aquest començament ha resolt el seu primer partit també amb victòria, i serà un rival molt difícil de batre en el seu terreny. De totes maneres, el Santllo ha madurat i ha equilibrat les posicions amb els reforços que s’han incorporat a principi de temporada i el creiem capaç de lluitar amb qualsevol rival de la categoria.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page