CH St Esteve Palautordera B 25-22 Sènior B


El nostre sènior B va perdre el primer partit de lliga al pavelló del Sant Esteve de Palautordera B. A l'inici del partit és varen veure uns defenses força endreçades i contundents, però va ser la de l'equip local la que va aconseguir treure profit a partir dels contraatacs, on va sumar 7 als primers 30 minuts. El partit va arribar al descans amb un 16-8. A la represa, el santllo va canviar el sistema d'atac i de mica en mica va anar foradant la porteria rival, fins a arribar al minut 56 amb un marcador de 22-21. Tot i l'esforç i la remuntada al marcador, l'equip local, amb un home menys, va emportar-se l'últim parcial i els dos punts, quedant un marcador final de 25-22.

#sèniorb #temporada201617 #actualitat

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat