Exposició fotogràfica "75 anys d'handbol a Sant Feliu"


El Club Handbol Sant Llorenç es complau a convidar-vos a la presentació de l’exposició fotogràfica “75 anys d’handbol a Sant Feliu” que commemora el 75 aniversari del nostre club i que tindrà lloc el pròxim divendres 3 de JUNY a les 19:30h a l’auditori del PALAU FALGUERA.

Abans de l'acte i amb la col·laboració de la Federació Catalana d'handbol, des de les 16:30h fins a les 19:30h a la plaça de la Vila, instalarem una pista d'handbol inflable perquè els més petits puguin gaudir de l'hanbdol de primera mà.

#75aniversari #exposiciófotogràfica #premsa #fch #temporada201516 #actualitat

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat