top of page

Empat amb regust de victòria


HANDBOL GARBÍ 22 – 22 CHSLL

La igualtat a la classificació i l’ambient viscut al Garbí Arena, amb la grada plena de gom a gom i un soroll ensordidor animant al seu equip, feien preveure un partit molt complicat pels nostres jugadors. Amb aquest pròleg, cap dels dos equips no va decebre a l’expectació generada i els que es van desplaçar a veure el partit van presenciar un autèntic duel entre dos dels equips més en forma de la categoria. El treball de mentalització fet al llarg de la setmana per l’Andrey va donar els seus fruits, i va fer que els jugadors no estiguessin gaire pressionats per l’ambient que sempre és un factor determinant en aquest camp.

Un cop iniciat el partit i després d’uns minuts de tanteig per comprovar les forces, els dos equips es van llançar a la cerca dels dos punts, sabent que els hi mantindrien dins la lluita dels llocs capdavanters. Tot i que el Santllo va començar dominant, ràpidament l’equip local va prendre les regnes del partit i va anar per davant del marcador tota la primera part encara que amb petites diferències, la nostra defensa avançada li generava moltes dificultats a l’equip empordanès i feia que el resultat a la fi de la primera part fos curt amb gols amb un 11-8 favorable als locals, i amb una sensació de que qualsevol del dos equips podria emportar-se la victòria a la finalització.

La represa no va canviar les coses, mantenint-se la igualtat al joc i al marcador i fent que la grada s’ho passes d’allò més bé. Tots dos equips feien el seu treball, obligant al rival a emprar-se a fons a cada possessió. Amb aquesta dinàmica és va arribar als minuts finals amb el nostre equip per darrera del marcador però amb opcions, però un temps mort demanat per l‘Andrey en el moment precís feia que l’equip donés el pas endavant i passés de dominat a dominador tot i que va durar poc ja que les oportunitats que van tenir els nostres jugadors per sentenciar el partit no les van saber aprofitar. L’últim minut de joc amb empat al marcador i amb la pilota en poder del Santllo va deixar un penal a favor i una darrera possessió que els nervis i la mala sort no van deixar transformar, arribant a la finalització del partit amb l’empat a 22, resultat just vist el joc desplegat pels dos equips. Un gran partit en un desplaçament on els pont aconseguits saben molt millor per les dificultats del desplaçament.

La setmana vinent rebem l’Oar de Gràcia Sabadell, un equip al que no li estan sortint bé les coses i es troba en posicions de descens, és per això que les seves necessitats urgents de punts faran que la victòria sigui molt complicada i que l’equip no pugui relaxar-se el més mínim si vol continuar mantenint-se en les places amb possibilitats de lluita per l’ascens, tot i que nosaltres estem segurs que l’ànsia i la il·lusió d’aquests jugadors no els deixaran relaxar-se i ens oferiran un bon espectacle del que estem segurs que sortiran guanyadors.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page