top of page

4a victòria consecutiva del Santllo


CHSLL 23 – 21 UEH CALELLA

El duel Asobal de banquetes es va decantar per bàndol local, els homes conduits per l’Andrey Xepkin van fe bo el pronòstic i van ser capaços de trencar la ratxa de tres victòries consecutives de la Unió Esportiva Calella, que recentment ha confit les rendes de l’equip a un nom molt conegut del panorama handbolístic, en Salva Puig, tot i que van tenir que suar de valent per aconseguir-ho.

No va ser dels millors partits jugats pel nostre equip, la responsabilitat de ser-hi en els llocs capdavanters i la ratxa de l’equip rival va fer que comencessin amb molts nervis errant en situacions d’atac en les que normalment no fallen. Aquest inici dolent va ser compensat amb una defensa liderada pel veterà Jaume Vidal que va fer que el resultat a la fi de la primera part fos d’un 10-11 que reflectia els mèrits dels dos equips al terreny de joc.

A la represa, un parcial de 5-0 va canviar el signe del partit gràcies a un joc col·lectiu que va fer que l’atac funcionés millor que a la primera part i amb l’encert d’un Andrés Fernández que va agafar la responsabilitat del joc ofensiu fins que una defensa mixta sobre ell va donar més pes als extrems, sobre tot amb un mot bon partit d’en Dani Serrano per l’esquerra i del pivot Manel Pinto, que després d’un inici de temporada irregular passa ara per un bon moment de joc, transformant un alt percentatge de pilotes que arriben a la seva posició. A la fi, tot i unes decisions polèmiques de la parella arbitral, que va donar-li emoció als minuts finals del partit, el 23-21 és un resultat lògic en front d’un equip jove que basa el seu potencial en el joc col·lectiu.

El proper dissabte a les 19,45 a Palafrugell, el nostre equip te una prova molt important per testar les seves possibilitats de cara a mantenir-se amb possibilitats d’ascens, ja que s’enfronten amb el Garbí, amb un resultat d’anada d’empat a 21 i amb la doble dificultat primer d’enfrontar-se amb el que és actualment el seu perseguidor a només un punt de distància i per un altre part a l’ambient que se sol viure al pavelló garbinenc amb una pressió extrema a la grada que condiciona les actuacions arbitrals, amb tot i això creiem que el nostre es creix amb les dificultats i estarà per sobre de tot això amb unes ben demostrades qualitats que li donen moltes possibilitats d’emportar-se un bon resultat de terres gironines.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page