top of page

Gran victòria a domicili davant d'un rival directe


HANDBOL SANT QUIRZE 18 – 29 CHSLL

Bon partit amb victòria del nostre equip a la visita a Sant Quirze. Un equip motivat i amb una defensa molt endreçada va fer que el desplaçament tingués com resultat una còmoda victòria en front d’un rival que es troba en una zona confortable de la classificació. Dos punts que ens permeten seguir somiant sense perdre de vista quin és realment l’objectiu d’aquesta temporada.

Una primera part en la que l’equip santfeliuenc va sortir molt concentrat conscient de la dificultat i de la importància dels dos punts en joc, amb una defensa pressionant que li creava moltes dificultats a l’equip rival i un atac molt encertat, amb un Andrés Fernández i un Jaume Calvo estel·lars que van provocar que el Sant Quirze és carregués ràpidament amb exclusions dels seus jugadors més importants en defensa i que l’equip s’anés amb una avantatge al descans de 10-13, que no feia pensar en l’amplia victòria que va haver-hi a la fi del partit.

La segona part va coincidir amb un increment de intensitat defensiva del nostre equip amb una baixada del rendiment del Sant Quirze que va permetre al nostre pivot Manel Pinto tenir una efectivitat del 100% en les seves accions ofensives, o bé anotant, o bé provocant una pena màxima que, combinat amb el bon partit que van fer els nostres porters, van anar ampliant la diferència fins el resultat final de 18-29.

El proper dissabte a les 20,15h el Santllo juga a casa en front del Calella, un equip que ha canviat el seu entrenador i que ara està encadenant les victòries amb facilitat, esperem que amb el recolzament de l’afició i la motivació extra dels nostres jugadors, conscients de la importància que tenen tots els punts disputats a partir d’ara, l’equip sigui capaç de aconseguir el triomf.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page